Ο Δήμος Καλαβρύτων προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης με τον τίτλο "Άθλον Ποιήσεως - Γιάννης και Λένα Στρέφη Κουτσοχέρα» που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε φοιτητές .Το θέμα το διαγωνισμού είναι σχετικό με το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

Λήξη προθεσμίας υποβολής ποιημάτων προς το Δήμο Καλαβρύτων: 30 Ιουνίου 2014

Πληροφορίες για τους όρους και τα βραβεία:
Χρίστος Φωτεινόπουλος, τηλ. 2692023646, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και www.kalavrita.gr/anarthseis/prokirikseis/item/1090-prokiriksi-athlon-2014

 

 

logo-espa

mobile έκδοση

Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

To Ε.ΣΥ.Ν. αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της ελληνικής Νεολαίας στο εξωτερικό και το συνομιλητή της κυβέρνησης στο εσωτερικό επίπεδο. Είναι η επίσημη εθνική δομή νεολαίας της χώρας μας. Εκπροσωπεί την ελληνική νεολαία στο εσωτερικό συμμετέχοντας (θεσμικά) στη Διυπουργική Επιτροπή για τη Νεολαία, στην Επιτροπή Διοργάνωσης της Βουλής των Εφήβων, στην Εθνική Επιτροπή Εθελοντισμού κ.ά., ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε δεκάδες δίκτυα και συσπείρωσεις της Ελληνικής Κοινωνίας των Πολιτών. Στο εξωτερικό εκπροσωπεί την Ελληνική Νεολαία συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας, στο Μεσογειακό Φόρουμ Νεολαίας, στο Διεθνές Συμβούλιο Γαλλόφωνης Νεολαίας, στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε., στο Συμβούλιο Νεολαίας της UNESCO.

σχετικά