Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι:

«Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές»

Κατευθύνσεις:

  1. Διακυβέρνηση
  2. Διαχείριση Πολιτικών - Διεθνής Πολιτική

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Πρόσκληση word-icon

 
«Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία»

Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου

Κατευθύνσεις:

  1. Διεθνής Επιχειρηματικότητα
  2. Διεθνής Ασφάλεια
  3. Διεθνής Ανάπτυξη

Διάρκεια: 12 μήνες

Πρόσκληση word-icon


«Μεσογειακές Σπουδές»
(στην Αγγλική γλώσσα)

Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Yasar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος), INALCO (Γαλλία), Olympia Summer Academy

Διάρκεια: 12 μήνες

Πρόσκληση word-icon

 

Προθεσμία για Υποβολή Αιτήσεων: Έως 24 Σεπτεμβρίου 2014

 

Προκήρυξη θέσεων

Η αναλυτική Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για κάθε ΠΜΣ καθώς και λεπτομέρειες οργάνωσης και λειτουργίας τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (http://pedis.uop.gr).

Πληροφορίες:

Γραμματεία Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Δερβενακίων 47 & Αδειμάντου, 20100, Κόρινθος)
Τηλ. 27410‐40040, 40045, 40058
Url: http://pedis.uop.gr
E‐mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

logo-espa

mobile έκδοση