Σας πληροφορούμε ότι, όπως μας ενημέρωσε η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ χορηγεί υποτροφίες (8 μηνών η καθεμία) για την πραγματοποίηση έρευνας , μεταπτυχιακών ή μεταδιδακτορικών σπουδών καθώς και υποτροφίες (3,5 εβδομάδων η καθεμία) για εκμάθηση Εβραϊκής γλώσσας  (Ulpan) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Η υποτροφία αφορά σε υποψηφίους, οι οποίοι είναι έως 35 ετών, έχουν πτυχίο και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Δεκεμβρίου 2014 και οι υποψήφιοι πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση τους τρεις φορές, να τη συμπληρώσουν και να την αποστείλουν μαζί με απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά καθώς και τις απαιτούμενες συστατικές επιστολές στη διεύθυνση της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα: Μαραθωνοδρόμων 1, Παλαιό Ψυχικό, Τ.Κ. 154 52, Αθήνα.

Αίτηση pdf-icon

Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης pdf-icon

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν επιπλέον πληροφορίες στην ακόλουθη ιστοσελίδα

Τέλος, στην ιστοσελίδα http://bit.ly/162rOaG αναφέρονται οι προσφερόμενες από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ υποτροφίες ενώ στην ιστοσελίδα http://che.org.il/en οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα Ισραηλινά πανεπιστήμια στα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.

 

 

logo-espa

mobile έκδοση