Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Καθηγητής Δημήτρης Τριανταφύλλου, και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου, καθηγητής Τμήματος Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ Πέτρος Σαμαράς σας προσκαλεί στην εκδήλωση:

«Το πρόγραμμα ΘΑΛΗΣ – Εφαρμογή πράσινης ανάπτυξης στην διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων του αγροτοδιατροφικού τομέα»

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 9.30π.μ. στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.

Πρόκειται για μία ημερίδα με επίκεντρο την παρουσίαση καινοτόμων ποιοτικών και ποσοτικών μεθοδολογιών στην εφοδιαστική αλυσίδα του αγροδιατροφικού τομέα. Οι μεθοδολογίες που θα παρουσιαστούν αφορούν την εφαρμογή περιβαλλοντικά φιλικών διαδικασιών στα πλαίσια των αρχών της αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης με σκοπό την παραγωγή « πράσινων» προϊόντων. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος «ΘΑΛΗΣ».

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν ερευνητές από τα συνεργαζόμενα Ιδρύματα σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετικά σημαντική για μας.

Για Δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 2351020940 ή mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

 

 

 

logo-espa

mobile έκδοση