Χορήγηση υποτροφιών από το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, στο πλαίσιο τού Τακτικού του Προγράμματος Υποτροφιών Τεχνών και Πολιτισμού σε φοιτητές από 21 ως 30 ετών, κατόχους τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου.

Η υποτροφία χορηγείται για τρίμηνες σπουδές στο οικείο πεδίο τεχνών και πολιτισμού την περίοδο: 2 Μαρτίου με 15 Ιουνίου 2015.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Οκτωβρίου 2014 στην Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα, Μαραθωνοδρόμων 99, 154 52 Π.Ψυχικό, τηλ. 210 6774692 εσωτ. 111, στο Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας,

Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν απαλλαγή από τα δίδακτρα, διαμονή και διατροφή καθώς και αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής, όπως και χορήγηση 1.500.000.- Rupiahs μηνιαίως ( περίπου 100 €). Οι υπότροφοι καλύπτονται από μερική ασφάλεια υγείας και συνίσταται να έχουν εφοδιαστεί προηγουμένως με δικά τους μέσα με πλήρη κάλυψη υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν και μαθήματα γλώσσας. Στοιχειώδης γνώση της επίσημης γλώσσας της Ινδονησίας Bahasa ή αγγλικών θα συνεκτιμηθεί αλλά δεν αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των υποψηφίων.

Βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Ινδονησίας.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo-espa

mobile έκδοση