Από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τις Σέρρες γνωστοποιείται ότι η φοιτήτρια Monta Treinovska από το Liepaja University της Λετονίας, η οποία πραγματοποιεί κατά το χειμερινό εξάμηνο Ακαδ. Έτους 2014-15 μέρος των σπουδών της στο 'Ιδρυμά μας και στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων δια μέσου του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus+ , έλαβε μέρος στον 2ο αγώνα Ημι-Μαραθωνίου «ΣΙΡΡΙΣ 22,7 χλμ» , που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Σερρών και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στην πόλη των Σερρών.

Η Monta Treinovska τερμάτισε επιτυχώς, 4η στην κατηγορία των Γυναικών με χρόνο 2.13.02', σε μια δύσκολη διαδρομή, η οποία επιλέχθηκε βάση ενός προπονητικού προγράμματος με στόχο να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στον Μαραθώνιο των Αθηνών τον προσεχή Νοέμβριο.

erasmus-marathonios-serres


Σημειώνεται ότι έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην συμμετοχή της φοιτήτριας Erasmus από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Σερρών και σε όλους τους εισερχόμενους φοιτητές Erasmus που παρευρίσκονταν στην Πλατεία Ελευθερίας και το γεγονός καλύφθηκε τηλεοπτικά από τα τοπικά ΜΜΕ , κυρίως όμως προβλήθηκε το Πρόγραμμα Erasmus+ με ειδικό ρεπορτάζ.

IKY FACEBOOK: https://el-gr.facebook.com/StateScholarshipsFoundation

 

logo-espa

mobile έκδοση